Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής

Ομήρου 9
177 78, Ταύρος
Τηλ. +30 210 9549 400 / 402
Fax +30 210 9549 401
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην Καλλιθέα, κατά μήκος της Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου (πρώην Λεωφ. Θησέως), αρ. 70 (πύλη πεζών και αυτοκινήτων) στη μέση ενός πάρκου ανάμεσα στις οδούς Ευαγγελιστρίας και Χαροκόπου, στη δεξιά πλευρά της λεωφόρου (κάθοδος, από Αθήνα προς Καλλιθέα). Το Πανεπιστήμιο διαθέτει εσωτερικό χώρο στάθμευσης. Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής βρίσκεται στην διεύθυνση Ομήρου 9 στον Ταύρο.

9 υποτροφίες

Το πρόγραμμα προσφέρει συνολικά εννέα (9) υποτροφίες στις καλύτερες επιδόσεις κάθε κατεύθυνσης σε κάθε εξάμηνο, οι οποίες καλύπτουν το σύνολο ή μέρος των διδάκτρων.

Πλήρους Μερικής Φοίτησης

Το Π.Μ.Σ. προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους φοίτησης και μερικής φοίτησης. Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα για το πλήρους φοίτησης, ενώ για το μερικής φοίτησης η χρονική διάρκεια διπλασιάζεται.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Department of Informatics & Telematics - 2017