Στους ακόλουθους συνδέσμους θα βρείτε την αίτηση καθώς και την αναλυτική ανακοίνωση για την πρακτική άσκηση του ακαδημαϊκού έτους 2017. Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές τους 6ου και 8ου εξαμήνου μπορούν να συμπληρώσουν και να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος την αίτηση συμμετοχής που επισυνάπτεται μέχρι την Παρασκευή 31/03/2017

Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές του 6ου και 8ου εξαμήνου για συμμετοχή στην Πρακτική Άσκηση (ΠΑ) του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, θα πρέπει να οφείλουν το πολύ μέχρι 5 μαθήματα. Επίσης, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το μέσο όρο επίδοσης  των υποχρεωτικών μαθημάτων των πρώτων 5 ή 7 (αντίστοιχα) εξαμήνων φοίτησης. 

Το χρονικό διάστημα της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος  είναι δύο (2) μήνες, συνεχόμενα ή τμηματικά, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Η καλοκαιρινή περίοδος ξεκινά κατά το τέλος της εξεταστικής περιόδου του εαρινού εξαμήνου και λήγει τέλος Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μέχρι τρεις (3) κατά σειρά προτεραιότητας από τις διαθέσιμες θέσεις Πρακτικής Άσκησης που επισυνάπτονται στη σχετική ανακοίνωση.

Με εκτίμηση,

Από τη Γραμματεία