Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας:  (http://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Xeimerinou_2017-2018.pdf)

  • Οι δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων έχουν ξεκινήσει από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017
  • Ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των συγγραμμάτων έχει οριστεί η Παρασκευή 12η Ιανουαρίου 2018

Για τη δήλωση συγγραμμάτων (http://eudoxus.gr/) είναι απαραίτητη η χρήση των στοιχείων πρόσβασης (username/password) που χρησιμοποιούν οι φοιτητές. 

Οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα τους τρέχοντος εξαμήνου στο οποίο ανήκουν. Σε περίπτωση που έχουν κάνει αλλαγή μαθήματος επιλογής δεν δικαιούνται συγγράμματα για το νέο μάθημα. Σε περίπτωση που ο φοιτητής παρακολουθεί άλλο εξάμηνο από το εξάμηνο στο οποίο είναι εγγεγραμμένος και δεν έχει παραλάβει τα αντίστοιχα συγγράμματα θα πρέπει να απευθυνθεί στη Γραμματεία.    

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.


Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου.

Από τη Γραμματεία