Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2017-2018 η εγγραφή σας στο εαρινό εξάμηνο θα γίνει ηλεκτρονικά από 21/02/2018 έως και 02/03/2018.

Αναλυτικότερα, εισέρχεστε στην πλατφόρμα E-Studies όπου βάζετε το προσωπικό σας όνομα χρήστη (χωρίς @hua.gr) και κωδικό.

Έπειτα επιλέγετε από την μπάρα εργασιών «Δηλώσεις» ~> «Εγγραφή στο τρέχον εξάμηνο (Φοιτητές)» και η εγγραφή σας καταγράφεται για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Σας ενημερώνουμε επίσης πως από την μπάρα εργασιών «Αιτήματα» ~> «Νέο αίτημα Εκδ. Πιστοποιητικών» μπορείτε να ζητήσετε ηλεκτρονικά πιστοποιητικά από τη Γραμματεία (π.χ. βεβαίωση για κάθε χρήση, βεβαίωση στρατολογίας, αναλυτική βαθμολογία) και σε 2 περίπου εργάσιμες ημέρες θα είναι έτοιμες για παραλαβή από τη Γραμματεία. Επίσης από την μπάρα εργασιών «Βαθμολογίες» ~> «Βαθμολογίες φοιτητή» μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες σας σε κάθε μάθημα.

Για την χορήγηση Πιστοποιητικών Σπουδών απαραίτητη είναι η εγγραφή σας στο εξάμηνο, σύμφωνα με τα ανωτέρω βήματα. Σε διαφορετική περίπτωση το ηλεκτρονικό αίτημα χορήγησης Πιστοποιητικού Σπουδών θα απορρίπτεται.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων (υποχρεωτικών και επιλογής).

 

Με εκτίμηση,

Από τη Γραμματεία

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ