24/09/2020: Εγγραφές των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 με την ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντιστοίχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε.

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες με την παραπάνω κατηγορία, για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (μπορείτε να τα βρείτε εδώ) σε κλειστό φάκελο στο θυρωρείο του Τμήματος ή ταχυδρομικά Υπόψιν Γραμματείας Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής, Ομήρου 9, 17778 Ταύρος, Αθήνα έως και τις 30/09/2020.

Επιπλέον, όπως αποστείλετε ηλεκτρονικά (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ή μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά το Έντυπο Στοιχείων.

 

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, εγκρίνεται η εγγραφή των επιτυχόντων-εισαγομένων, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της ημερομηνίας εγγραφής (δλδ μετά τις 20.10.2020.

Η απόφαση εγγραφής ανακοινώνεται από τη Γραμματεία του Τμήματος αρμοδίως και αντίγραφο αυτής κοινοποιείται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.