Paparidou Yiota e1492756721277 300x300

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 01/03/2018 στο πλαίσιο του σεμιναρίου του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος μας,  θα πραγματοποιήσει διάλεξη η κ. Γιώτα Παπαρίδου, A΄ Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Δ. Σ. ΣΕΠΕ. 

Το αντικείμενο της διάλεξης είναι: «Η Βιομηχανία Ψηφιακής Τεχνολογίας Οδηγεί τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Οικονομίας».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο  αμφιθέατρο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, Ταύρος), στις 18:15 μ.μ. 

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι η διάλεξη αποτελεί τμήμα του Σεμιναρίου και η παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι υποχρεωτική

 

Με εκτίμηση,

Η Γραμματεία του ΠΜΣ


(ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα)

Η Γιώτα Παπαρίδου γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1960 στην Κωνσταντινούπολη και είναι έγγαμος. Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, κατέχοντας B.Sc. στην Πληροφορική και Οικονομικές επιστήμες και Μ.Sc. στα Εφαρμοσμένα Μα­θηματικά. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα και Διευ­θύντρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Έργων στην πολυεθνική εταιρεία Digital Equipment Hellas S.A.  Το 1994 ίδρυσε την εταιρεία SyNET AEBE, στην οποία, μέχρι και το Δεκέμβριο του 2009, ήταν Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος. Από το 2003 είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ (Σύν­δεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας) κατέχοντας διάφορες θέσεις ευθύνης. Παράλληλα, από τον Αύγουστο του 2005 έως και τον Οκτώβριο του 2012 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., εκπροσωπώντας το ΣΕΠΕ στον Οργανισμό αυτό.