Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος μας, την Πέμπτη 31/10/2019 θα πραγματοποιήσει διάλεξη ο κ. Ηλίας Αργυρίου Associate Partner στην Ernst & Young.

Ο κ. Ηλίας Αργυρίου είναι Associate Partner στην EY με ειδίκευση στην παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής (IT). Έχει περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στην τεχνολογία και στο IT Consulting, έχοντας συμμετάσχει σε μεγάλο πλήθος έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην EY συνέβαλε στην ίδρυση και ανάπτυξη του Insurance Technology Center of Excellence (CoE) με έδρα την Αθήνα το οποίο αποτελείται από 80+ επαγγελματίες και ειδικεύεται στην υλοποίηση λογισμικού για ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Έχει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία έχοντας ηγηθεί έργων στις ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Ολλανδία, Ισπανία, Ρωσία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία κ.α..

Είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), όπου ολοκλήρωσε πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Επιστήμης Υπολογιστών καθώς και πτυχίο στα Οικονομικά με minor στα Μαθηματικά.

Το αντικείμενο της διάλεξης είναι:

Παρουσίαση της εταιρίας EY (Ernst & Young) και των κυρίων δραστηριοτήτων της με έμφαση στο Συμβουλευτικό Τμήμα και στις υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τεχνολογία (software development, integration, data management, business intelligence, big data, digital transformation, AI) καθώς και analytics.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, Ταύρος), στις 17:30 μ.μ.

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι η διάλεξη αποτελεί τμήμα του Σεμιναρίου και η παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι υποχρεωτική. Στις διαλέξεις μπορούν να παραβρεθούν οι προπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος μας καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.