Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος μας, την Πέμπτη 07/11/2019 θα πραγματοποιήσει διάλεξη ο κ. Κωνσταντίνος Κοπανίδης συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Quintessential.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοπανίδης είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Quintessential. Ασχολείται με την πληροφορική από τότε που θυμάται τον εαυτό του, και έχει ασχοληθεί με θέματα κατανεμημένων συστημάτων, αρχιτεκτονικές λογισμικού και συστημάτων, τεχνητή νοημοσύνη και άλλα. Επιχειρηματικά, έχει ιδρύσει 2 startup εταιρείες μέχρι σήμερα και πλέον, τα τελευταία 2 χρόνια, μαζί με 2 ακόμη φίλους ίδρυσαν την Quintessential, ένα Digital Product Agency που απασχολεί πάνω από 10 εργαζομένους και εξυπηρετεί δεκάδες πελάτες.

Το αντικείμενο της διάλεξης είναι: Containers & Orchestration with Docker + Kubernetes

Ακολουθεί σύντομη περιγραφή:

Η Λειτουργία του Docker και τι είναι τα Containers, πως μπορούν να αξιοποιηθούν για να τρέξουμε κατανεμημένες εφαρμογές υψηλής κίνησης καθώς και να διαχειριστούμε το συνολικό deployment με χρήση του Kubernetes.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, Ταύρος), στις 17:30 μ.μ.
Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι η διάλεξη αποτελεί τμήμα του Σεμιναρίου και η παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι υποχρεωτική. Στις διαλέξεις μπορούν να παραβρεθούν οι προπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του τμήματος μας καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.

Με εκτίμηση,
Η Γραμματεία του ΠΜΣ