Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος μας, την Πέμπτη 17/12/2020 και ώρα 17.30, θα πραγματοποιήσει διάλεξη ο Αναπληρωτής Καθηγητής Θωμάς Καμαλάκης, Κοσμήτορας της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας.

Ο Θωμάς Καμαλάκης είναι Κοσμήτορας της Σχολής Ψηφιακής Τεχνολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής του ιδρύματος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ηλεκτρονική και Ραδιοηλεκτρολογία και διδακτορικό τίτλο σπουδών στις Επικοινωνίες από το ΕΚΠΑ. Από το 2016 μέχρι το 2020 διετέλεσε επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Πληροφορικής και Δικτύων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Έχει πάνω από 100 δημοσιεύσεις σχετικές με τα δίκτυα επικοινωνιών και την τεχνοοικονομική ανάλυση. Περισσότερες πληροφορίες στο https://galaxy.hua.gr/~thkam

Το θέμα της διάλεξης είναι: "Εμπειρίες και Προοπτικές από το Κέντρο Πληροφορικής και Δικτύων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου".

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες θα πρέπει να συμμετέχουν στο Σεμινάριο μέσω Zoom Meeting. Θα πρέπει να συνδεθείτε με το Hua Google Account (@hua.gr) ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://zoom.us/j/93432229450

έτσι ώστε να γίνει αυτόματα και η καταγραφή της παρουσίας σας. Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι η διάλεξη αποτελεί τμήμα του Σεμιναρίου και η παρουσία των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι υποχρεωτική.


Οι υπόλοιποι μπορούν να παρακολουθήσουν την διάλεξη live stream στο youtube. Stream Link: https://youtu.be/obuFbl5WWCE


Με εκτίμηση,
Η Γραμματεία του ΠΜΣ