ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι επιτυχόντες/ούσες μετεγγραφής, στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, να προσκομίσουν την ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται σε αυτή, καθώς και αντίγραφο αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η παραλαβή των ανωτέρω δικαιολογητικών γίνεται:

α) είτε με φυσική παρουσία του/της επιτυχόντος/ουσας στη Γραμματεία του Τμήματος, καθημερινά 10.00-13.00 (πλην Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου 2021)*

β) είτε με email, σε ευκρινή αντίγραφα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι η Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13.00 μ.μ.

Η εγγραφή στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής, ολοκληρώνεται κατόπιν ελέγχου των ανωτέρω δικαιολογητικών, έγκρισής τους από τη Συνέλευση Τμήματος (προγραμματισμένη για Πέμπτη 16.12.2021) και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Γραμματεία. 

Έτσι αποκτάτε την ιδιότητα του/της φοιτητή/τριας (αφού παραλάβουμε βεβαίωση διαγραφής σας). Για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας, παρακαλούμε φροντίστε να καταθέσετε ΟΛΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγκαίρως.

*Η είσοδος των προσερχομένων ατόμων στον χώρο του Τμήματος θα πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης, είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης, είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR (εντός 72 ωρών) ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού COVID-19 - rapid test (εντός 48 ωρών). 

Ο έλεγχος των πιστοποιητικών, όλων των προσερχομένων, που απαιτούνται για την είσοδο στον χώρο του Τμήματος θα πραγματοποιείται στην κεντρική είσοδο (Ομήρου 9, 17778, Ταύρος Αττικής)

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση εδώ.