Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την έκδοση του 

Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας (Π.Π.Δ.Ε.)

Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023

για Τελειόφοιτους & Αποφοίτους του ΤΠΤ

Αγαπητοί  φοιτητές/τριες και απόφοιτοι του Τμήματος μας,

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 01.12.2022 μέχρι 11.12.2022 μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την έκδοση Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας (2022-2023).

Το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (Π.Π.Δ.Ε.) απονέμεται από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής και αποβλέπει στην ενσωμάτωση της θεωρίας στην πράξη, καταδεικνύοντας ότι η διδασκαλία είναι μια ενιαία, ανοιχτή και μη τυποποιημένη διαδικασία και προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες για τη δόμηση ενός σύγχρονου μαθησιακού, μαθητοκεντρικού περιβάλλοντος, με κατάλληλη αξιοποίηση της μεθοδολογίας εκπαίδευσης ενηλίκων.

Οι φοιτητές που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα του Π.Π.Δ.Ε είναι οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τα 3 πρώτα έτη σπουδών και εφεξής (4ετείς κ.ο.κ.) εφόσον οφείλουν έως 6 μαθήματα επισημαίνοντας ότι από τα 2 πρώτα έτη σπουδών δεν θα πρέπει να οφείλουν περισσότερα από 4 μαθήματα.

Για την Αίτηση πατήστε εδώ.

Αναλυτικά για το Πλαίσιο Λειτουργίας του Π.Π.Δ.Ε πατήστε εδώ.

Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.