Παρακαλούνται οι επιτυχόντες με την παραπάνω κατηγορία, για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρου 3 της με αρ. πρωτ. Φ.151/20049/2007/Β6/2007 Υ.Α. (272 Β’) το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου έως και Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται για την Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής (Ομήρου 9, 17778 Ταύρος, Αττικής), μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, στο θυρωρείο του Κτιρίου επί της Ομήρου 9 ή με ταχυδρομική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών των επιτυχόντων με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19.

Επιπλέον, όπως αποστείλετε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά το Έντυπο Στοιχείων.

Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, εγκρίνεται η εγγραφή των επιτυχόντων-εισαγομένων, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της ημερομηνίας εγγραφής. Πέραν της προθεσμίας των 20 ημερών αποδίδονται οι κωδικοί και αποκτούν την ιδιότητα της φοίτησης.